“Egy osztrák bankárnak az volt a dilije, hogy mezítelenül, tűsarkúban tapossam a testét!”

Első ránézésre olyan, mint a többi középkorú nő, feltűnően kedves és nyitott. Több mint egy éve abbahagyta, és bár telefonon olykor még próbálják rávenni, hogy tegyen kivételt, de köti magát ahhoz, hogy befejezte.

tusarok.jpg

Bella: „Jó alakom volt, szexis. 45 évesen hívtak egy bárba dolgozni, tisztában voltam vele, hogy mi lenne a dolgom. Szerintem ez is egy szakma, egy egészségügyi szolgáltatás, ahol első a vendég. Cél, hogy jól érezze magát és visszajöjjön. A bárba szórakozni jöttek a férfiak, hogy jól érezzék magukat, miközben egy csomó pénzt otthagytak. Többet kerestem, mint a fiatalok, és sosem kerültem kényszerhelyzetbe. Ausztriában öt évet dolgoztam, több helyen is.  Ahány férfi, annyi féle, az én dolgom az volt, hogy elégedett legyen az illető. Ezért, ha azt éreztem, hogy izzadt, mentem vele zuhanyozni, amit ő egyfajta előjátéknak fogott fel. Meg kellett tanulnom az óvszert szinte észrevétlenül feltenni, mert a legtöbb pasi ezt szereti elsumákolni. Persze voltak extrém esetek, pl egy osztrák bankárnak az volt a dilije, hogy mezítelenül, tűsarkúban tapossam a testét! Egy másik vendég a diplomata táskájából elővett egy hajókötelet, amit a nyakára kellett tennem, és egyre jobban szorítani, mert azt élvezte. Ez azért veszélyes volt, nem is akartam rendszeresen elvállalni.

Egy biztos: ha egy pasinak merevedése volt tőlem, akkor én irányítottam, az én kezemben volt a döntés. Sokaknak fontos volt a lelkizés, nem egyszer fordult elő, hogy a megvásárolt idő első öt percében vége lett az aktusnak, és ő csak mondta, hogy éppen milyen problémákkal küszködik.  Nekem figyelnem kellett, hiszen legközelebb rákérdeztem, hogy alakult a dolga. Nyilván akik az utcán dolgoznak, azokkal nem lelkiznek, de az egy más történet. A külföldi életemet is nagyon élveztem, jól éltem, szabadságot adott a szakma.

A lelkem azért nem rongálódott, mert a magánéletemben nem volt senkim, nem tudtam volna összeegyeztetni. Csak önmagamnak és a két gyerekemnek tartoztam elszámolással, viszont azt nem akartam, hogy valaki azt mondja a srácaimnak: tudtad, hogy anyád egy kurva? Bár benne volt a pakliban, hogy esetleg elveszítem őket, de azt mondtam nekik: anyátok egy kuplerájban dolgozik, és nem ő mosogat! A válasz pedig az volt: „Anya, te biztosan tudod, mit kell csinálnod!” A szexualitásommal a mai napig nem vagyok tisztában, úgy éltem meg, mint egy munkát: a pasinak legyen jó, de váratlanul nekem is jó volt, és nem tudtam az okát.

A legtöbb férfinak van  kapcsolata, de tudomásul kell venni, hogy a férfiaknak egész más a szexualitása, mint egy nőnek.  Sokkal jobb, ha kupiba megy, mintha barátnőt vagy szeretőt tart, megjavíthatja a házasságát, amelyik férfi ilyen helyre jár, az segítségre szorul, és ott megkapja. Akiknek viszont csak a pornófilm nézése nyújtja a szexuális életet, azoknak  nehézséget okoz a való életben egy normális intim kapcsolat, illetve meg kell tanulniuk, amire sokan nem képesek.

Most egy barátommal élek, aki korábban a vendégem volt. Elhívott magához, én mondtam mennyibe kerülök, később felvetette, hogy maradjak nála. Megtettem, bár a magam módján ragaszkodok a szabad élethez. Nekem egy jó emberre van szükségem, főzök, vidámmá teszem, ha jó hozzám, akkor mellette leszek, ha nem, akkor elmegyek. Most már úgy nevezem, hogy a párom, nem szerelem, de megszerettem.”